PAC Wapens
Assault:

-Krylov FA-37 AR
./images/pacweapons/w_assault_krylov.gif
De krylov is vergelijkbaar met de Scar-11 van de EU en kan ook door armor schieten. Hij heeft echter een grotere terugslag door zijn lagere gewicht. Ook hij kan goed opereren in koude condities door zijn ingebouwde hitte verdeler. De krylov is zeer krachtig maar minder accuraat wanneer hij volledig automatisch wordt afgevuurd, daarom wordt de krylov veel in “single shot” gebruikt waarbij de precisie wordt bevordert door een optische scoop.

Recon

-Park 52 Sniper
./images/pacweapons/w_recon_park52.gif
De Park 52 is even accuraat en krachtig als de EU moretti. Hij is gefabriceerd met behulp van de nieuwste metallurgische technologïen. De Park is zeer licht maar maakt de ongewenste bewegingen, als gevolg van het lage gewicht, goed door een plastieke-stalen loop die schock bestendig is. Een zeer geavanceerde scoop maakt de Par uitstekend geschikt voor lange afstandsschoten, deze scoop kan geuprade worden door de DysTek Hi-Scope X4.

Engineer

-Sudnik VP
./images/pacweapons/w_engineer_sudnik.gif
De Sudnik is een optisch geleid anti-armor wapen die speciaal gevormde raketten afvuurt die, door deze vorm, een stalen armor van 60cm kunnen doorboren
-Malkov RK-11 SMG
./images/pacweapons/w_engineer_malkov.gif
De Malkov is een beetje lichter dan de EU Turcotte en is eveneens geschikt in beperkte omgevingen/klimaten. Hij gebruikt net als de Turcotten een grote vuursnelheid om het aantal impacten te maximaliseren, hij heeft echter hetzelfde nadeel als de Turcotte: hij verliest aan kracht op grote afstanden.

Support

-Shuko LMG/Shuko K-80
./images/pacweapons/w_support_palmg.gif
Net als de Bianchi van de EU is de Shuko uitermate geschikt als “covering fire/support fire”. Omwille van het feit dat de Shuko kleinere nitrocellulose gevormde ammunitie afvuurd, heeft deze grotere magazijnen waardoor hij minder vaak gereload moet worden, hierdoor verliest hij echter de belangrijke kracht per shot. Net zoals de Bianchi is de Shulko het meest accuraat in de prone stand.

Alle

-Takao T-20 Pistol
./images/pacweapons/w_all_takao.gif
De Takao is accuraat op korte afstand maar zou toch als laatste middel in een gevecht moeten gebruikt worden.
-BJ-2 Combat Knife
./images/pacweapons/w_all_knife.gif
Een kill met een mes zal de tegenstander’s “dog tags” (identificatie label, wat word gedragen door de soldaat om zijn nek) achterlaten als beloning.