Voertuigen PAC
-Lucht :

Type 4 Doragon
Type: gunship
./images/pacvehicles/v_pagunship01.jpg
Zoals de EU Talon levert de Doragon een grote mobiliteit en vuurkracht. Samen met een arsenaal aan wapens zorgt een “active protective system” en een hoog technologisch vlucht-control-systeem dat de Doragon zeer mobiel is, dynamisch en geschikt als aanvalsvoertuig in verschillende situaties. Het wapenarsenaal van de Doragon bevat een medium rakettencluster, voor gebruik tegen op zich op korte afstand bevindende hitte afgevende vijanden.

BTR-20 Yastreb
Type: air transport
./images/pacvehicles/v_paairtransport06.jpg
Net als de EU Sheperd is de Yastreb enkel gebouwd voor transport. Hij heeft echter een andere armor: “Self-Limiting Explosive Reactive Armor” (SLERA) aangevuld met alternatief synthetisch triplex materiaal. Net als de Sheperd bezit de Yastreb slechts 2 machine geweren als afweermiddel, ze bevinden zich aan de 2 zijkanten.

-Grond :

T-39 Bogatyr
Type: battlewalker
./images/pacvehicles/v_pabattlewalker04.jpg
De EU heeft zijn Riesig nageaapt van deze Bogatyr. Hij heeft een hoge-impact armor en een ingepakt ADS en als bewapening heeft hij radar geleide hoge-schade-imuls raketten en een aantal zware automatische kanonnen.

Type-32 Nekomata
Type: hover tank
./images/pacvehicles/v_patank02.jpg
De Nekomata maakt gebruik van de nieuwste lucht geasisteerde levitatie technologie en is daardoor zeer mobiel op de ruigste tereinen. Net als de A-8 Tiger gebruikt de Nekomata NxRA technologie en een “active defense system” dat waarschuwt tegen raket aanvallen uit de lucht en van op de grond. Hij heeft hetzelfde wapenarsenaal als de Tiger: een door de bestuurde gecontroleerd kanon en een hoog-kaliber machine geweer.

BTR-4 Romanov
Type: Personnel carier
./images/pacvehicles/v_papersonnelcarrier05.jpg
Net als zijn EU variant wordt de Romanov gebruikt om zwaar bevochten zones binnen te dringen, hij heeft eveneens assault pods aan boord in sommige varianten. De bestuurder beschikt over een door gas aangedreven medium kaliber automatisch machine geweer, de gunner bemand een automatische mortier die middel ver kan schieten.

UAZ-8 Ocelot
Type: FAV
./images/pacvehicles/v_pa4wheel03.jpg
De Ocelot is de gelijke van de EU Bandit maar heeft een andere armor: hij bezit een met borium-carbide gevulde hars in plaats van een ceramisch gebaseerde mix. Hij ruilt dus ook bescherming om voor snelheid en heeft net als de Bandit de mogelijkheid om korte boosts te leveren.