Voertuigen EU
-Lucht:

UD-6 Talon
./images/euvehicles/v_eugunship01.jpg
Type: gunship
In de Talon passen 2 personen: een gunner en een piloot. De Talon combineer een groot wapenarsenaal met een hoge flexibiliteit en is zo in staat om zowel lucht als grond troepen te bestrijden met een hoge “accuracy” en power. Het wapenarsenaal van de gunner van de Talon bestaat uit een door de gunner gecontroleerd automatisch pneumatisch geladen zwaar machine geweer en thermobarische hoge impuls raketten. Het wapenarsenaal van de piloot bestaat uit een groot aantal raketten. Hij heeft een dubbele laag armor en kan zo zwaar geschut weerstaan zonder dat het zijn eigen manouvreerbaarheid aantast. De Talon is ook licht.

UD-12 Shepherd
Type: air transport
./images/euvehicles/v_euairtransport06.jpg
De Sheperd is gebouwd met maar 1 doel: het transporteren van militairen. De militairen worden in het gevecht gedropt door middel van cilindervormige ontsnappings kokers. De Sheperd beweegt traag maar heeft een hoge manouvreerbaarheid, hij vertrouwt op een mix van jet motoren en hover technologie om lange afstanden af te leggen op middelmatige hoogte. De UD-12 is omgeven door een elektrisch geladen armor en vertrouwd op 2 machine geweren van een medium caliber die zich bevinden op de landingspoten om weerstand uit te schakelen.

-Grond:

L-5 Riesig
Type: battlewalker
./images/euvehicles/v_eubattlewalker04.jpg
Wat de L-5 verliest in snelheid maakt hij goed in aanvallende mogelijkheden en zicht. Het feit dat hij op poten staat zorgt ervoor dat hij bijna elk terein kan bewandelen en de inzittenden een uitstekend zicht hebben omwille van de hoogte. De Riesig is geschikt voor 2 bemanningsleden en heeft een groot wapen arsenaal bestaande uit 2 snel vurende kanonnen en infrarood automatisch bestuurbare raketten. De armor van de Riesig bestaat uit verschillende lagen waarbij staal, versterkt plastiek laminaat, kinetische energie en hitte absorberende materialen worden gecombineerd. Tot slot waarschuwt een “acitve defense system” tegen raketaanvallen van op de grond en uit de lucht.

A-8 Tiger
Type: heavy tank
./images/euvehicles/v_eutank02.jpg
Aan de armor van de Tiger, een “non explosive reactive armor” (NxRA), is een “active defense system” aan toegevoeg waardoor hij hevige artillery en raket aanvallen kan weerstaan. Een sterke motor torsie en een mooi gewicht/vuurkracht ratio geeft de Tiger extra mobiliteit en snelheid op ruig terein. De Tiger is verder nog uitgerust met een door de bestuurder gecontroleerd kanon en een snel vurend machine geweer van een hoog kaliber, geschikt om infantry uit te schakelen.

AMV-2 groundhog
Type: assault personnel carier
./images/euvehicles/v_eupersonnelcarrier05.jpg
Net als de Sheperd heft de groundhog maar 1 doel: militairen naar de gevechtszone transporteren. De Amv-2 is eigenlijk een rijdend fort en zijn armor bestaat dan ook uit een samgengesmolten polymeer rooster onder 5 lagen van afwisselend staal en ceramische platen, bedekt met een laag kevlar die extreme temperaturen kan weerstaan.De bestuurder is gewapend met een EMP lanceerder om vijandelijke infantry en voertuigen uit de weg te ruimen op zijn weg naar het slagveld. Sommige varianten van de AMV-2 bevatten afvuurbare assault pods (zie titan mode).

MK-15 Bandit
Type: FAV
./images/euvehicles/v_eu4wheel03.jpg
In de Bandit passen 3 bemanningsleden en is in de 1e plaats geschikt voor transport. De armor van de Bandit bestaat enkel uit lichte ceramische elementen, triplex platen en de nieuwste vuur-bestendige stoffen en ruilt daarom bescherming om voor snelheid en maakt daarbij gebruik van een plasma motor, deze kan korte “boosts” leveren waarbij je even een enorme snelheid haalt. Als wapen bezit de Bandit 1 anti-infantry machine geweer van een medium kaliber.